jueves, 25 de marzo de 2010

Vi del V Centenari del Borja

Ja el que ens faltava, vi oficial del Centenari dels Borja. El podreu trobar als restaurants de la ciutat, tendes i al Palau Ducal. Si no teníem prou amb les banderets, les cavalcades i demés ara ens toca beure vi dels Borja. Aquesta novetat ha segut patrocinada per l’Ajuntament de Gandia i l’empresa de vins “La Flor del vino”. Ara quan vostè vulga gaudir d’aquesta meravella sols tindrà que demanar-ho quan vaja a sopar amb els amics. Fins als restaurants a arribat el V Centenari.

Els polítics deuen estar ben pagats d’aquesta iniciativa com comentà Durà en la presentació del vi: “aquesta proposta ajuda a conscienciar a la societat gandiana de que estem oferint un complement al turisme de sol i platja amb tots els actes del Centenari”. Clar que sí, els francesos o alemanys vindran a veure Gandia per el V Centenari del Borja. La platja i el sol queda en un segon plànol, aquest any el més important per als turistes es l’aniversari.

Ens preguntem: Quants turistes coneixen aquest centenari? Per que sols s’està fen publicitat a Gandia, sense tindre en compte Fitur, per suposat. Els madrilenys vindran a fer-se morenets o a veure el Palau Ducal? Siguem realistes.
Esperem que aquest estiu els turistes tinguen l’honor de poder veure una cavalcada com la del passat 23 de Gener.

1 comentario: