martes, 23 de marzo de 2010

26 baralles, 11 ferits y 2 arrestos estes falles

Ahir es va fer públic el nombre de actes delictius produïts en les passades falles, han augmentat en comparació als anys anteriors quasi un 50%. Han hagut 26 baralles en les quals la policia local de Gandia ha hagut d’intervenir, la majoria d’elles en les berbenes. L’edil Mascarell ha confessat que aquestos actes es deuen per el excessiu consum de alcohol o estupefacients. Els onze ferits foren atesos a l’Hospital San Francesc de Borja, segueren ferides lleus ninguna d’elles necessità intervencions quirúrgiques. Al mateix moment hem de dir que la presencia dels policies locals de Gandia han fet que les baralles en les berbenes es disminuïren. Gracies a ells la gent gandiana podia estar més tranquil•la

Per altra banda cal destacar que han disminuït considerablement les incautacions de material pirotècnic però encara es molt excessiu el consum desmesurat d’aquestos coets. Sols s’han agafat 270 coets no aptes en comparació als 500 de l’any anterior.

La por es sentia per el carrer el dia de la cremà, la gent corria per si de cas tiraven alguna eixida. Açò no es pot permetre. La gent no té perquè anar-se’n a casa més prompte per la por de que li tiren un borratxo. Sin embargo Mascarell ha afirmat que la Nit de la Cremà ja no es el que era, però realment està equivocat?

I per últim em de destacar els actes vandàlics com la cremada de contenidors, aquest any 2 de escombraries i 2 de paper i cartó. LA majoria de ells produïts el dia després de la cremà.


Com es poden solucionar aquestos actes? Deurien posar major vigilància?

No hay comentarios:

Publicar un comentario