domingo, 21 de marzo de 2010

Com fer uns bons figatells

INGREDIENTS:
300 Grams de fetge de porc.
300 Grams de magre de porc.
150 grams de ronyons de porc.
Randa.(capa fina com un vel que recobreix l'interior de l'estómac del porc).
Pebre negre.
Nou moscada. Pinyons.
Oli d'oliva i sal.

RECEPTA Trituramos el fetge, el magre i els ronyons fins a obtenir una massa igualada de carn. Agreguem les especias i els pinyons, i pastem la barreja fins a homogeneïtzar-la. La dividim en petites porcions d'uns 80 grams, i les recobrim amb randa, donant-los una forma oval aixafada, fins a formar els figatells. La preparació ideal, és sobre una graella amb unes gotes d'oli, fins a rostir-los a l'instant. Es poden acompanyar com qualsevol embotit a la graella, amb patates fregides, o faves tendres, o qualsevol verdura de temporada fregida o rostida.

Font: Turisafor

1 comentario: