jueves, 4 de marzo de 2010

Cavalcada Infantil

Desprès de varis dies pensant i observant les fotografies de la cavalcada infantil hem acordat dir: molt fluixa! Sols 5 o 6 falles destacaren de la resta. Açò mai havia passat. No sabem si la crisi econòmica o que totes pareixien iguals (per portar alguna cosa dels Borja) foren les causes de la poca qualitat d’aquesta desfilada. Sols podem comentar aquelles que més o menys destacaren:

Grau: per a nosaltres i sen se cap dubte la millor de totes. Originalitat, colorit, senzillesa però espectacularitat.

Rois de Corella: Una gran idea... utilitzar globus per a totes les disfresses (una pràctica ja utilitzada l’any passat però amb el paper) Saberen com entrellaçar la idea del Borja amb els xiquets.

Màrtirs: increïble. Tot amb blanc idea fins i tot l’estendard. Els xiquets estaven moníssims, tot sobre Gandia i amb molt de sentit d’humor.

Alqueria Nova: Espectacularitat a les disfresses amb un toc de imaginació foren les dos parts més importants d’aquesta cavalcada.

Mosquit: Molt guapeta, el problema que tots els espectadors esperàvem algo més impressionant ja que foren els guanyadors l’any passat. Però molt boniqueta

Serpis: Que guapets anaven els xiquets, l’únic problema la falta de menudets. Però fou una cavalcada molt divertida.

Quan a comparsa, molt fluixes totes. Les úniques que destacaren foren Alqueria Nova i Grau. I de comparsa Borgiana Màrtirs.

Alqueria Nova: Com sempre molt espectacular però mal rematada. Es veien els forats. Detalls que deurien cuidar perquè tots els anys els ocorre el mateix.

Grau: Sencilla pero bonica. Un toc diferent a allò que s’havia vis a Gandia.

Enhorabona a tots! I l’any que ve més i millor.

PD: Digueu les vostres opinions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario