jueves, 1 de abril de 2010

Què fer a Gandia aquesta Setmana Santa:

Com ja em pogut comprovar es una ciutat turística i cultural. Per aquest motiu els anem a donar uns consells per poder gaudir d’aquesta gran setmana. En primer lloc el millor que es pot fer es buscar-se un lloc on poder descansar. La millor opció es llogar un apartament per poder passar aquesta festivitat santa. Molts de vosaltres ja el tindreu propi però també deguem nombrar aquesta possibilitat. Amb la crisi econòmica que ens assoleix els preus dels lloguers han disminuït considerablement per aquest motiu es preferible un apartament a un hotel. Ara els deixem varies pàgines webs on trobar el que més us agrade.

http://www.niumba.com/apartamentos-gandia-0-21957-0-1.html

http://www.comprovendopisocasa.com/Apartamentos-Gandia-busqciu-7091_37_1.html

http://www.habitamos.com/post/3870191/alquiler_apartamento_playa_de_gandia_fallas_semana

Si vos us agrada més que us heu donen tot ben fetet el millor hotel, econòmicament parlant es el Porto Gandia. Es troba situat al costat del port de Gandia, el seu preu per nit ronda el 70 euros per a dues persones però sempre hi han grans descomptes. Les seves instal•lacions son bones tant per a gent jove com per adults. Podràs gaudir de un ambient tranquil al voltant de la platja.

Una vegada tingues elegit el lloc on dormir aquesta setmana deguem comentar-te aquelles activitats d’oci que podràs disfrutar a la teva instancia a Gandia.

Aquesta ciutat ducal es coneguda aquest any per la celebració del V Centenari del Borgia, així que avanç que res deus acudir al Palau Ducal a fer una visiteta guiada per conèixer l’historia de la ciutat. A la seva entrada es troba l’escut de la família Borja que dona la benvinguda als visitants. Seguidament podrà gaudir de l’interior d’aquest palau en el qual es troben reflectides sis segles d’història: gòtica, barroca, renacentista i neoclàssic. L’horari de visites es de dilluns a divendres des de 10.00 hores fins a les 14.00 h i des de 15.00 fins les 19.00 hores. Els diumenges i festius de 10 del matí fins les 2 del mig dia. Esperem que us agrade.
Seguidament pot anar a bronzejar-te a la platja mes coneguda de la província de Valencia, la platja de Gandia. Allí podrà realitzar diverses activitats esportives a la mateixa arena. Es un lloc concurrit per tots els turistes així que li aconsellem que quan avanç vaja molt millor. També pot refrescar-se als diferent xiringuitos que pot trobar a peu de platja o a les cafeteries del passeig marítim. On també podrà llogar bicicletes triples per poder passejar amb tota la família o amics.
Com oferta nocturna els millors locals d’oci es troben a la “Zona Nueva” on podrà divertir-se en pubs com Esquina Latina, Más Tequila o La Década. Allí podrà conèixer gent, gaudir de la seva companyia i di vol beure alguna copeta típica de la ciutat. Aquestos pubs es troben oberts fins les 4:00 de la matinada, després deurà traslladar-se a les discoteques. La més famosa de tota la platja es Coco Loco, la música es pop i un poc de house. La entrada poc costar des de 5 euros fins 15 depenent de l’oferta que més et convinga. Les altres discoteques de la ciutat son Bacarra, Falkata i Pati Pami. En totes elles pot gaudir d’un bon ambient festiu.




Esperem que les nostres propostes siguen del vostre agrat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario