martes, 27 de marzo de 2012

Comunicat de la Federació de Falles en contestació a les declaracions de Víctor Soler, delegat del govern de Gandia

La Federació de Falles de Gandia nega taxativament haver consensuat amb el Govern de la ciutat la no construcció del Carrer de la Festa, ni tampoc la substitució d'aquest pel qualsevol altra iniciativa. La darrera reunió informativa a la qual l'Executiva de la Federació va acudir per aportar idees sobre aquest projecte es va produir  el passat setembre de 2011, on vam rebre informacions diverses sobre la planimetria i ubicació del mateix i, en la qual ens emplaçàrem a veure el projecte definitiu.
La Federació de Falles vol fer constar que alguns membres de l'Executiva es van reunir uns dies abans de falles amb membres del Govern local en una reunió informativa sobre el préstec hipotecari que tenen les 23 comissions al voltant del Museu Faller amb la intenció d'albirar possibles solucions de futur per evitar la situació que malauradament ha esdevingut els darrers dies, i que ha estat publicat a la premsa local.
Lamentem que finalment no es complirà cap promesa electoral que el Govern local va adquirir al seu programa electoral amb les falles, ja que ni el Conservatori es construirà al costat del Museu ni el Carrer de la Festa vorà la llum. Ara només queda pendent el compromís de pagament dels 69.000 euros a les falles al llarg dels quatre anys, cosa que va estar llargament explicada pels casals al llarg de la campanya.
Volem fer una crida al Govern local a quereconsidere el projecte ara ajornat per la vessant formativa que de la construcció de monuments tenia, amb la instal·lació de l'Escola Taller per a Joves Artistes, itambé l'ajuda amb diversos locals per a autors de falles locals, així com la part que es referia a la importància econòmica de la festa de les falles en relació a tota l'activitat (joieria, pirotècnia, fusteria, indumentària, restauració, etc.) que gira al voltant de la mateixa.

PD: Programa electoral del PP.




Text extret de la pàgina oficial de la Federació de Falles www.falles.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario