martes, 27 de marzo de 2012

La saga continua... També ens quedem sense el Carrer de l'Art i de la Festa...

Després de que ahir em decidira a escriure sobre l'eliminació dels premis econòmics fallers degut al deute que té l'Ajuntament de Gandia amb la Federació de Falles, hui els mitjans de comunicació es fan eco de que a dintre dels pressupostos del nostre consistori, s'elimina la partida per al Carrer de l'Art i de la Festa.
Per a que puguen saber el que era eixa proposta, els deixe ací una fulla del extens programa electoral del Partit Popular per a les passades eleccions.



Segons el coordinador de govern, Víctor Soler, ha estat una decisió consensuada amb les comissions falleres, és a dir amb la Federació de Falles. Uns quants mitjans de comunicació han senyalat que el president de la FdF, Pep Lloret, ha apuntat que així no ha estat.

El problema recau en que no es pot prometre una iniciativa que no és factible, o quasi impossible perquè es desconeix d'on eixiran els diners per a fer aquesta inversió. No podem pagar el Museu Faller i ens anem a clavar en un altre embolic? És complicat per no dir, impossible.

El Carrer de l'Art i de la Festa, des de el meu punt de vista, era una bona solució per a que els veïns dels llars fallers no posaren més denuncies al col·lectiu, per el soroll que ocasionem mentre fem cavalcades, carrers, festes... Però el problema és, les comissions han fet una gran inversió per poder pagar aquestos llars, la majoria tenen una hipoteca i amb el Carrer de la Festa no s'utilitzarien? Descentralització de la festa fallera? Beneficis per a les falles més menudes? Una sèrie d'interrogants...

Però el que més em llama l'atenció és... Fa sols una setmana, en una roda de premsa, en la que per sort vaig estar, al gerent de Gandia Protur, Carlos Bolta, se li omplia la boca dient que aquestes falles, els hotels de Gandia varen tindre un 80% d'ocupació. Menys mal que estava el president d'hotelers i matisà que l'ocupació era tan sols dels hotels de Gandia i la platja que havien obert. I tan sols una setmana després de tot el increment econòmic que suposa la festa fallera, ens comuniquen que els fallers ens quedem sense el Carrer de l'Art i la Festa, un poc contradictori no??????

Traguen les seves pròpies conclusions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario