martes, 3 de noviembre de 2009

Setmana Literària a Gandia



La Ciutat Ducal organitza la seva setmana cultural rebent homenatge als dos escriptors més reconeguts de la literatura catalana, Joanot Martorell i Ausiàs March. Les activitats que es desenvoluparan des de el 19 de Novembre fins al 21 d’aquest mes estan lligades amb les lletres. En aquesta setmana cultural es realitzaran diferents presentacions de llibres i el tradicional Homenatge a la paraula.
El proper dia 20 es donaran a conèixer els noms dels guanyadors dels Premis Literaris d’aquest anys i el dissabte 21, un concert de Raimon tancarà aquesta setmana cultural.


Semana Literaria a Gandía
La Ciudad Ducal organiza su semana cultural reviendo homenaje a los dos escritores más conocidos de la literatura catalana, Joanot Martorell i Ausiàs March. Las actividades que se desarrollaran desde el 19 de Noviembre hasta el 21 de este mismo mes están muy ligadas con las letras. En esta semana literaria se realizaran diferentes presentaciones de libros i el tradicional Homenaje a la palabra.
El próximo día 20 se darán a conocer los nombres de los ganadores de los Premios Literarios del año 2009 i el día 21, un concierto de Raimon cerrará esta semana cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario