miércoles, 11 de noviembre de 2009

Despedida a Marta Cháfer


"Hui es el moment d'agrair a tota Gandia..." d’aquesta manera començà el discurs de Marta Cháfer, Fallera Major de la ciutat Ducal del 2009. Durant la seva intervenció digué adéu al mon faller desprès d’un any inoblidable en el que les paraules no podien explicar tot allò que ha viscut durant aquest exercici.

Una gran Fallera Major de Gandía que amb un somriure ha sabut arribar a tots i cada un dels cors dels fallers gandians. Serenitat, simpatia i saber estar son las qualitats principals per deixar petjada en el món faller. Aquestes virtuts han estat present durant aquest any composant a una de les millors Falleres Majors de Gandía. La seva edat s’ha tornat al seu favor, ha sabut estar correctament en tots els llocs, mai ha dubtat de si mateixa, es a dir una fallera que ens ha deixat sense paraules.

Com no, aquest càrrec dura tan sols un any, un any meravellós on ha viscut experiències inoblidables, ha conviscut amb gent increïble... tot açò es el quedarà en el seu record. Un exercici que mai oblidarà encara que transcorrerà tota una vida.

Felicitats Marta has aconseguit deixar-nos bocabadats.

“Hui es el momento d’agrair a tota Gandia…” de esta manera comenzó el discurso Marta Cháfer, Fallera Mayor de la Ciudad Ducal dando las las gracias a toda Gandía por su reinado. Durante su intervención dijo adiós al mundo fallero después de una año inolvidable en el las palabras no podían explicar todo aquello vivido durante este ejercicio.


Una gran Fallera Mayor de Gandía que con una sonrisa ha sabido llegar a todos y cada uno de los corazones de los falleros. Serenidad, simpatía y saber estar son las cualidades principales para dejar huella en el mundo fallero. Estas virtudes ha estado presentes durante este año componiendo a una de las mejores Falleras Mayores de Gandía. Su edad se ha vuelto a su favor, ha sabido afrontar correctamente todos los actos, nunca ha dado de sí misma, es decir una fallera que nos ha dejado sin palabras.


Como no, este cargo dura tan solo un año, un año maravilloso donde ha vivido experiencias inolvidables, ha convivido con gente increíble… todo esto es el queda siempre en un memoria. Un ejercicio que nunca olvidará aunque transcurra toda una vida.


Felicidades Marta nos has dejado boquiabiertos.

3 comentarios:

  1. Mai havia vist un aplaudiment tan llarg per a despedir a una fallera major. Ha donat una gran lliçó al mon faller.

    ResponderEliminar
  2. estoy de acuerdo contigo gely fue de poner los pelos de punta

    ResponderEliminar