martes, 3 de noviembre de 2009

Cartell de Falles 2010



El passat dissabte 31 d’Octubre a les 20:00 es conegué el guanyador del concurs de cartells Tomás Femenia. Fou el cartell número 4 amb el lema “Ofrena”, compost per tres falleres amb les seues cistelles de flors. L’autor d’aquesta obra es Daniel Garcia Moragues, un jove de 32 anys y natural de Gandía. Es deu destacar que es llicenciat en Belles Arts i Historia de l’Art.

Els jurats qualificadors destacaren la qualitat de les obres presentades i mencionaren l’atribut plàstic dels cartells finalistes:

Cartell núm. 04 amb el lema “Ofrena” de l'autor Daniel Garcia Moragues.
Cartell núm. 06 amb el lema “Desig de Falles” de l'autora Mònica Prado Sánchez.
Cartell núm. 08 amb el lema “Per que no?” de l'autor Fco. Javier Sirerol Braco.
Cartell núm. 12 amb el lema “Fallera Major” de l'autor Vicent Ramon Pascual Giner.

Des de aquest xicotet blog, donar-vos la més sincera enhorabona als participants i sobretot al guanyador del III concurs de cartells Tomàs Femenia, Daniel Garcia Moragues.


Cartel de Fallas 2020

El pasado sabado, 31 de Octubre a las 20:00 horas se conoció el ganador del concurso de carteles Tomás Femenia. El cartel número 4 con el lema “Ofrena” fue el vencedor, compuesto por tres falleras con unas cestas de flores para la virgen. El autor de esta obra es Daniel Garcia Moragues, un joven de 32 años y natural de Gandía. Se debe destacar que es licenciado en Bellas Artes y Historia del arte.

El jurado calificador destacó la calidad de las obras presentadas i hizo una mención especial al atributo plástico de los carteles finalistas:

Cartel núm. 04 con el lema “Ofrena” del autor Daniel Garcia Moragues.
Cartel núm. 06 con el lema “Desig de Falles” de la autora Mònica Prado Sánchez.
Cartel núm. 08 con el lema “Per que no?” del autor Fco. Javier Sirerol Braco.
Cartel núm. 12 con el lema “Fallera Major” del autor Vicent Ramon Pascual Giner.

Desde este pequeño blog, dar la más sincera enhorabuena a los participantes y sobre todo al ganador del III concurso de carteles Tomás Femenia, Daniel García Moragues.

2 comentarios:

  1. Abans de fer qualsevol comentari al respecte, m´agradaria donar l´enhorabona al guanyador d´aquesta edició del concurs de Cartells de Falles de Gandia. Dit açò, i com a participant de les 3 edicions de les que s´ha convocat el concurs, m´agradaría fer una xicoteta reflexió: Si se n´adoneu, tots els cartells que han guanyat aquest certàmen s´exposa en un primer pla, una fallera. La representació d´aquesta es diversa, siga de caràcter clàssic (cas del guanyador de la primera edició), de caràcter abstracte, amb asombròs paregut al grafisme del reconegut disenyador Javier Mariscal (cas del guanyador de la segona edició), o amb un grafisme estilitzat i molt paregut a la tècnica que guanyà el concurs de cartell de falles a València l´any anterior (cas d´aquesta tercera edició). També, mencionar que en tots els cartells finalistes, també és la figura d´una fallera la part principal (sinó fonamental) del cartell. No està explicitament mencionat a les bases del concurs, però pareix que per al jurat d´aquest certàmen, siga element fonamental la introducció de la figura d´una fallera per a l´obtenció del premi, quedant cartells que no introdueixen la fallera major, fora de les propostes finalistes. Des d´ací agraïria, que el jurat es deslligara d´exia obsessió de premiar sempre la mateixa temàtica, i fera més plural, més dinàmica, més oberta i no tan clàssica, la valoració d´aquest concurs. Sinó probablement totes les propostes de l´any que ve, seràn falleretes i fallerets, quedant-se les propoestes més atrevides (que no menys interessants), en els tinters dels artistes més novedosos.

    ResponderEliminar
  2. I love what you guys are up too. Such clever work and coverage!

    Keep up the awesome works guys I've included you guys to blogroll.

    my blog: Zahngold Wert

    ResponderEliminar