viernes, 26 de febrero de 2010

Les ex Falleres Majors amb la seva banda

La assemblea de la FdF ahir va decidir que les Falleres Majors de Gandia dels anys anteriors deuen portar per a tots els actes oficials la banda que les acredita com a tal. Després de les critiques rebudes per membres de la FdF, ara les ex falleres majors deuen tindre el protagonisme que tantes vegades s’ha criticar. Simplement vergonyós.

Primer érem, i m’incloc, unes egocèntriques, que sols volíem cridar l’atenció, ara ja no, ara ens mereixem eixe protagonisme. El qual de manera directa o indirecta els el furtem a les vertaderes protagonistes, les falleres majors d’aquest any.

Jo no se com volen que una Fallera Major Infantil porte eixa banda quan li quedarà per baix del “sobaco”. Per a fer el ridícul, ja estan ells.

El que deuríem de fer aquesta meravellosa assemblea es decidir el color de una banda que acreditara a les ex Falleres Majors com a tal i deixar-se ja de tanta bogeria.

1 comentario:

  1. les falleres majors dels anys anterios no necessiten cap identitat la gent les coneix perfectament

    dos mini detalls: no son EX falleres majors, son falleres majors de l'any X, i la banda sols la poden portar les majors i aquelles infantils que no hagen sobrepassat la edad de infantil.

    besets

    ResponderEliminar