martes, 2 de febrero de 2010

Foc i Flama

El divendres passat es comentà a la falla Vila Nova una novetat sobre el Foc i Flama 2010. A més de mig hora de espera per a que començara, el president comunicà als pocs assistents, ja que es va fer a les 9 i mitja de la nit, que aquest any “qui vulga Foc i Flama que el pague”. El cost del llibret de les falles seria de 5 euros i s’utilitzarien per a pagar aquells que es demanaren de més, ja que la Federació de Falles cobra 10 euros per cada ú de més. A cada falla se li fa entrega de 50 Foc i Flama, sempre se lis ha regalat el Foc i Flama a aquelles famílies que paguen la quota familiar, reines i presidents, exceptuan algun compromís. Es a dir la falla Vila Nova per a utilitzar aquest 5 euros proporcionats per tots els fallers deuen repartir 100 llibrets, una exageració.
Segons varis membres de la FdF, la Junta no els fa pagar a les falles cap cost addicional ja que si el president demanara més Foc i Flames se li farien entrega sense cobrar res, sempre i quan siga un compromís. Mai s’han demanat 10 euros per Foc i Flames ja que des de sempre s’han quedat caixes senceres al museu.
Ara el més important, quina de les dues bandes té raó??? Per qué la falla Vila Nova vol cobrar 5 euros als fallers??? Se’ls emportaran a la butxaca?? O les membres de la FdF no tenen ni idea del que ocorre al seu voltant???

4 comentarios:

  1. despres si tenen superhabit voldran que els aplaudim...

    ResponderEliminar
  2. esperem q tingam superhabit encara q siga tanganmos xk com mos deixen com l'any passat, un poc mes i ixim en bandereta de gandia. Vergonya tindrien que tindre

    ResponderEliminar
  3. superhabit?? jajaja! pero que algú pensa pagar els 5 euros per al foc i flama? ja el traurem d´on siga pero aixo de pagar res de res! vergonya tindria jo de demanar a families falleres de tota la vida i que paguen la seua cuota 5 euros per donarli un foc i flama!

    ResponderEliminar
  4. aixo es el que vaig pensar jo quan meu van contar, menys mal que a la meva falla estes coses no passen

    ResponderEliminar