jueves, 28 de enero de 2010

Notes de la FdF


Arriba Febrer, aquells que som estudiants tenim els exàmens en aquest mes. Per aquest motiu em decidit qualificar a tots i cadascun del canvis que ha realitzat la Federació de Falles.


Les presentacions de les Falleres Majors: 6

Observacions: Molt bonic que sols estagueren a l’escenari la Cort i la Fallera Major, perquè es el seu dia i sols tenen eixa oportunitat per lluir-se com cal. Però pareixia més una presentació de Burriana (sense menysprear esta exaltació) ja que els ballets son més típics d’ells que de nosaltres.. L’escenografia increïble, el decorat meravellós però no sabem quin trellat tenia que 20 xicons ballaren aquella balls allí dalt??  Per a nosaltres ningun.

La intenció de canviar les cavalcades: 9

Observacions: Una gran idea fer una cavalcada per la nit per als majors, sempre des de el punt de vista de nosaltres que som una falla que eixim a passar-ho bé. I com no acabar amb una gran festa per la nit tots amb les disfresses, increïble. Però que la infantil es fera diumenge de matí era matar als xiquets.

La crida a les 19:00 hores: 4

A aquest acte des de fa uns anys acudeix molt poca gent, sols faltava que es fera a les 7 de la vesprada. Com diuen de manera col•loquial: “No estarà ni el tato allí”. La plaça estarà buida i menuda emoció per a les Falleres Majors... Deuríeu de replantejar-vos aquest idea, perquè amb aquest comportament mai aprovareu.

Sols acudir al Ball de Gala vestits de fallers: 3

No sabem com heu decidit açò després del que va ocórrer l’any passat, gent sense acreditació passava. El gran problema es que sols es donen 10 entrades per falla però “les dones de...” segur que estaran ben assegudetes!!! Més soles que l’una us quedareu.

La comunicació a la web: 2

Ja heu varem comentar, la página web de les Falles de Gandía està massa abandonada, ara pareix que ja tinga un poc de moviment, per aquest motiu no s’ha emportat un 0. Es deurà a que arriben falles, a veure si espavilem un poc.

Aquests son alguns dels canvis, anirem qualificant cada un dels que falten més avant. Opineu....

No hay comentarios:

Publicar un comentario