lunes, 21 de mayo de 2012

Falleres Majors de Gandia de l'any 2013


Des de les 20 hores d’aquesta mateixa vesprada, GANDIA JA TÉ FALLERES MAJORS PER L’ANY 2013.
Les afortunades són: Ainhoa Fernández Trotonda de la Falla Parc Alqueria Nova  i Liliana Requena Pellicer que pertany a la comissió Sant Nicolau Mosquit. 


Ainhoa Fernández Trotonda va nàixer a Gandia l'onze d'abril de 2003. Té 9 anys i pertany a la Falla Alqueria Nova. La nostra nova representat serà la primera Fallera Major Infantil que pertany a aquesta jove comissió, malgrat els seus 11 anys d’història. Ainhoa estudia tercer de primària al col·legi Las Colinas de Gandia. Aquelles persones que coneixen ben bé a  nostra Fallera Major Infantil destaquen que és una xiqueta responsable, divertida, generosa, educada i molt bona estudiant.
Quant al currículum faller hem de destacar que el passat exercici faller, Ainhoa Fernández  va tindre l'oportunitat de representar les xiquetes i els xiquets d'Alqueria Nova i aquest, malgrat la seua curta edat, representarà a les falleretes i els fallerets de tota Gandia. Nostra flamant Fallera Major Infantil ve d’una família molt vinculada a aquesta comissió des dels seus inicis, els seus pares, Javier Fernández i Sandra Trotonda li han inculcat l’amor per nostra festa.
La màxima representant dels xiquets es vist de fallera  des de que tenia tan sols 2 anys, cal recalcar que Ainhoa no és una xiqueta més d’aquesta comissió ja que gaudeix de tots i cadascuns dels actes que la falla Parc Alqueria Norva organitza. Acudeix cada cap de setmana al casal faller, balla als festivals musicals infantils i participa en les espectaculars cavalcades particulars d'Alqueria Nova. Li encanta ballar, tant és així que va a classes de ballet, espanyol i funky.


Liliana Requena Pellicer té 29 anys. I des del primer any de la seva vida els seus pares, Andrés Requena i Chelo Pellicer, la vestiren de fallera, transmetent-li així l’amor per les falles. Ha estat vinculada sempre a la falla Sant Nicolau Mosquit, comissió a la qual pertany actualment.
Al llarg dels seua vida fallera ha tingut diversos càrrecs. Quan era tan sols una xiqueta, a l’any 1993 fou reina de la Falla Infantil i va passar a ser membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil, Maria José Sellens. Ja en la comissió major va ser Reina de la Poesia l’any 2002, més tard, acompanyada pel seu germà, tornaria a formar part de la Cort d’Honor d’Ana Caballero. Dos anys després, va ser reina del Foc i al 2008 va ostentar el càrrec més representatiu a dintre de la seva comissió, fou Reina de la Falla. A més ha estat delegada artística i de cavalcades, demostrant d’aquesta manera la seva implicació i treball actiu a dintre de  la Falla Sant Nicolau Mosquit.
Com hem comentat abans, nostra Fallera Major  és filla d’Andrés Requena, faller de renom i ex membre de la Junta Local Fallera qui ha ostentat diferents responsabilitats, des de vocal fins a sotspresident, dins l’àrea de festes i al llarg de deu anys. Cal destacar que posseeix el Gesmil d’Or des del 91 però cal destacar que la seua tasca ha continuat  a la seua comissió amb els càrrecs de secretari i president. La mare de Liliana Requena, Chelo Pellicer, era fallera del Mosquit des de la seua fundació, la seua vida girava també al voltant de les festes josefines acompanyant en cada moment al seu home com a membre de la Junta Local Fallera i com a mare orgullosa de dos fills molt vinculats al món faller. El seu germà és Andrés Requena Pellicer, faller des de ben menut, va ser president infantil l’any 1998. Ara, participa  i gaudeix activament de tots els actes fallers.
Quant a la seva vida laboral cal destacar que nostra Fallera Major treballa en la policlínica San Carlos de Dénia com a infermera, i també és tècnic especialista en anatomia patològica i auxiliar de forense.

Vídeo de presentació: 





Com podreu comprovar nostres Falleres Majors per a l’any 2013 tenen un extens currículum faller, de segur seran unes meravelloses representants de la Gandia fallera. Enhorabona i a gaudir del vostre regnat

No hay comentarios:

Publicar un comentario